De kerstcollectie is vanaf nu via onze webshop verkrijgbaar! Wanneer u een bestelling bij ons plaatst voor de feestdagen geef dan aan of het voor kerst is en u ontvangt van ons een mooie cadeauverpakking gratis!

Spectrum Design Deal #3

Wij beginnen de feestmaand december met een luxe cadeau! Gedurende Design Deal #3 geeft Spectrum bij aankoop van een Tangled salontafel, kabinet of vitrine het bijpassende Tangled dienblad cadeau. Het dienblad past qua ontwerp en maatvoering perfect op het bovenblad van de salontafel en het kabinet óf als accessoire bij de vitrine.

De Tangled serie is ontworpen door Nederlandse designer en goudsmid Carolina Wilcke. In 2009 studeerde Carolina af aan de Design Academy in Eindhoven. Als ontwerper is zij gespecialiseerd in producten die de grens opzoeken tussen kunst en design. Met het krachtige lijnenspel en de verfijnde staalconstructie voegen de Tangled ontwerpen karakter en stijl toe aan het interieur.

Van 1 december 2017 t/m 1 februari 2018 geeft Spectrum bij aankoop van een Tangled salontafel, kabinet of vitrine het dienblad cadeau.

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 1 december 2017 t/m 1 februari 2018
  • Deze actie geldt niet bij aankoop van een Tangled bijzettafel
  • De actie geldt voor alle variaties in glas en bladen
  • Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen
  • Deze actie is alleen geldig voor de consumentenmarkt

“Kersttafel met een bijzonder verhaal”. Alle producten op deze tafel zijn met de hand gemaakt door ambachtsmensen met een beperking, in samenwerking met ZOdIEZiJN & Design X Ambacht.