Voor meer informatie over onze acties bent u altijd van harte welkom in de winkel.

Een bijzondere tijd vraagt om een bijzondere promotie! 

De quarantaine-klus-lijst wordt met de dag korter, dus over naar een mooie nieuwe inrichting zeggen wij! 

Iedereen kan op de website van Montis een waardebon aanvragen waarmee je € 250,- korting krijgt op alle Montis banken. 

  • De waardebon is eenmalig te verzilveren van 21 mei t/m 31 augustus 2020 op vertoon van de waardebon met een unieke code. 
  • De waardebon is enkel te verzilveren bij aankoop van een Montis bank naar keuze.
  • De waardebon is niet toepasbaar op showroom modellen. 
  • De waardebon is niet stapelbaar en inwisselbaar voor geld.

Re-style je bank, pak nu je kans!

 

Je Gelderland meubel opnieuw stofferen, tijdelijk extra voordelig!

Wanneer jij je favoriete Gelderland meubel in een nieuwe hoes steekt, vernieuwen wij nu gratis het schuiminterieur. Dit betekent honderden euro’s voordeel en de bank gaat vervolgens weer jarenlang mee.

  • looptijd van 21 maart tot en met 30 juni 2020.
  • hoes wordt geleverd tegen de normale prijzen en condities.
  • het oude schuim wordt verwijderd en gaat terug naar de schuimleverancier. De onverwoestbare romp wordt zorgvuldig gecontroleerd, voorzien van nieuw schuim en daarna opnieuw gestoffeerd. 
  • keuze uit alle bekledingsstoffen en leer vermeld in de Gelderland prijslijst. Let op! Dus NIET op zelf ingezonden stoffen en leer.
  • niet geldig in combinatie met andere acties.

Herstoffeeractie Martin Visser slaapbank

Wie kent ‘m niet, al 60 jaar lang is de BR 02 slaapbank niet meer weg te denken uit de Nederlandse én buitenlandse interieurs. Door zijn tijdloze vormgeving en duurzame productie gaat deze klassieker bij velen al tijden mee. Maar ook designiconen hebben wel eens een nieuw jasje nodig.

De BR 02 slaapbank is nooit ‘out-of-fashion’ en met een nieuwe bekleding kan hij weer jaren mee. Bij aankoop van een herstoffering voor uw BR 02 bank krijgt u t/m 30 juni 2020 het binnenwerk en de singels gratis. Daarmee is zowel het comfort als de uitstraling van de bank weer helemaal als nieuw.

115 jaar Arco
Arco bestaat 115 jaar en dat vieren we met een limited edition van de Base tafel: RE-BASE.Onze Base tafel in een nóg duurzamer jasje. Voor deze tafel wordt gebruik gemaakt van reststukken hout, die over dwars worden verlijmd. Zo kunnen we nog efficiënter gebruik maken van het lokale hout en wordt er minder schaars hout verspild. We vieren eventuele imperfecties: (open) noesten en (droogte)scheurtjes blijven zichtbaar in het blad en worden niet gevuld. Met de RE-BASE haal je de natuur dus letterlijk in huis.

Lange termijn denken zit in ons bloed. We willen mooie, duurzame producten maken en hier is de RE-BASE een perfect voorbeeld van. Net als voor de andere producten uit de local wood collectie wordt voor de RE-BASE gebruik gemaakt van hout dat afkomstig is uit de buurt van onze fabriek in Winterswijk. Dit hout is niet afkomstig uit grote productiebossen, maar uit bossen waar omwille van duurzaam onderhoud gekapt moet worden, bijvoorbeeld om ruimte te maken voor nieuwe bomen. En doordat we de productieketen zo kort mogelijk houden, maken we geen onnodige vervoerskilometers. Zo verkleinen we onze impact direct.

De limited edition Re-base is verkrijgbaar in twee afmetingen en twee uitvoeringen: 

240 x 100 x 75 cm
34 massief eiken witte olie
36 massief gewit naturel eiken met olie
Limited edition prijs: €2999,-

280 x 100 x 75 cm
34 massiek eiken witte olie
36 massief gewit naturel eiken met olie
Limited edition prijs: €3299,-

Looptijd: 1-10-19 tot 31-12-20